Неверојатна ситуација во Холандија после дуелот на Јунајтед

September 16th, 2016 | by Dare Smilanov
Неверојатна ситуација во Холандија после дуелот на Јунајтед
Лига Европа
0

После дуелот од првото коло на Европа Лига, каде што Манчестер Јунајтед загуби од Фенорд со 1:0 изврешна е редовна допинг контрола.

Еден играч на Јунајед не можел да изврши нужда па за малку ќе го пропуштеше летот за Англија, но во тој момент се најде добар полицаец и со својот мотор го одвезе до аеродромот.

„Одведев играч на Јунајтед до аеродром. Не можеше да моча“ – напиша полицаец на твитер

Comments are closed.