Најубавите голови во француската Лига 1 за 2016!

December 30th, 2016 | by Dare Smilanov
Најубавите голови во француската Лига 1 за 2016!
Франција
0

Официјалниот јутуб канал направи компликација од најдобрите 10 погодоци во оваа календарска 2016 година во француската Лига 1.

Уживајте во 4минутното видео:

 

https://www.youtube.com/watch?v=IhuL8Jb4MRU

Comments are closed.