Ова е новиот дрес на Баерн Минхен!

January 6th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Ова е новиот дрес на Баерн Минхен!
Германија
0

Германските медиуми успеаа да го дознаат новиот дрес на Баерн Минхен.

Иако тоа сеуште е строго чувана тајна, сепак медиумите објавија на интернет како ќе изгледа првиот, но и резервниот дрес на Баерн за наредната сезона.

Comments are closed.