Цел свет му се смее: Смешен пад на Тајсон Фјури

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Цел свет му се смее: Смешен пад на Тајсон Фјури
Останато
0

Поранешниот шампион во тешка категорија, Тајсон Фјури го насмеа цел свет.

Овој пат не станува збор за некој статус на друштвените мрежи, туку станува збор за видео кое се појави на интернет.

Погледнете го видеото подолу.

Comments are closed.