Дали би можел некој да и одолее: Навива за Реал и сонува да спие со „Кралевите“

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Дали би можел некој да и одолее: Навива за Реал и сонува да спие со „Кралевите“
Останато
0

Благодарение на одличните игри на Реал во оваа сезона, Мирта имаше причини за славење, а за секоја победа објавуваше по една разголена слика.

Секако, Мирта не сака многу облека на себе. Во често на победите на Реал таа објави многу фотографии.

Мирта одлучи да не почасти со своите најдобри фотографии за крајот на 2016 и почетокот на 2017.

Comments are closed.