Неверојатна одлука на голманот на Динамо: Тој ќе игра во Локомотива, а не во Челси!

0

Младиот голман на ДИнамо, Адријан Шемпер е испратен на позајмица во Локомотива.

Местото во неговиот тим ќе го завземе Загорац, кој стигна од Сплот.

„Тоа е паметна одлука. Шемпер треба постојано да брани. Локомотива за него е добра средина.“

Посебно е интересна судбината на младиот голман на Динамо. Тој пред 1 година требаше да оди во Челси и веќе даваше автограми, но на крајот замина во Локомотива.

Оваа сезона 10 пати го бранеше голот на Динамо.

Share.