Хит на друштвените мрежи: Ваков нокаут сеуште не е виден!

January 12th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Хит на друштвените мрежи: Ваков нокаут сеуште не е виден!
Останато
0

Борбата помеѓу Луис Раул Алварез и Мартин Жорж на „Фајт Тајм 34“ привлече големо внимание.

Алварез го заби лицето на противникот во подот, по што со неколку удари во главата ја заврши борбата.

Судијата немаше друг избор туку мораше да го прекине натпреварот.

Comments are closed.