Топ 10 НБА потези – Меконел преку Мело за победа на Филаделфија!

January 12th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Топ 10 НБА потези – Меконел преку Мело за победа на Филаделфија!
Вести
0

Во минатата ноќ беа одиграни 6 натпревари во НБА лигата.

Во видеото подолу може да ги видите 10-те најдобри потези.

Comments are closed.