Објавени се најубавите голови на секоја селекција, Украинци извинете

July 11th, 2016 | by pance
Објавени се најубавите голови на секоја селекција, Украинци извинете
Европско првенство
0

Популарната Копа 90 објави интересно видео со најубавите голови од репрезентациите кои погодуваа на Евро.

Имено сите селекции освен Украинците постигнаа гол, па така описот на видеото гласи

„Најдобар гол на секоја селекција на Евро, Украинци извинете“.

Comments are closed.