Нани и Санчез атмосферата на дочекот ја доведоа до вриење

0

После освојувањето на титулата шампион на Европа, во Португалија на играчите им е организиран одличен дочек каде што сите одлично се забавуваа.

Нани и Санчез беа главни актери на оваа забава бидејќи со своето beatbox умеење атмосферата ја доведоа до вриење, но на еден играч не му беше до забава бидејќи го опседнаа фанови, се работи за Рикардо Кварезма.

Share.