Тоти можеше да продолжи во Јапонија, но…

0

 

Претседателот на Јапонскиот клуб, Токио Верди, изјави дека принцот од Рим, Франческо Тоти се согласил да му се приклучи на неговиот тим, но неговата фамилија не го прифатила предизвикот.

Хидаки Ханја призна за медиумите во Јапонија дека биле во преговори со Тоти, но фамилијата на фудбалерот не се согласила да се пресели во Јапонија.

„Тоти можеше да пристигне и да игра за нас, но неговата фамилија не го одобри овој потег.“ – изјави претседателот Хидаки.

Share.