Светско првенство

Италија нема загубено квалификациски натпревар цели 10 години!
0

Италија нема загубено квалификациски натпревар цели 10 години!

September 7th, 2016 | by Dare Smilanov
Share Вчера беше значаен ден за Италијанскиот фудбал. Иако овој период и баш не е добар за италијанскиот репрезентативен...