Вести

Започнување на СП како што му доликува на еден домаќин – Бразил декласиран на почетокот од Франција!
0

Започнување на СП како што му доликува на еден домаќин – Бразил декласиран на почетокот од Франција!

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Денес започна СП во ракомет во Франција со натпреварот помеѓу домаќинот и Бразил. Домаќинот немаше милост за Бразилците и...
I Like SuperSport close[x]
Или почекајте 20 секунди