Вести

Не е само Хесе промашување на ПСЖ – Го платија 35 милиони евра, а го продаваат после шест месеци
0

Не е само Хесе промашување на ПСЖ – Го платија 35 милиони евра, а го продаваат после шест месеци

January 11th, 2017 | by stefan
Share ПСЖ ова лето не се прослави со изборот на засилувања. Унаи Емери го презеде ПСЖ, остана без Златан Ибрахимовиќ, а како...