Вести

Легендата добива нова улога: Станува консултант во Клиперс
0

Легендата добива нова улога: Станува консултант во Клиперс

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Легендарниот Кевин Гарнет се приклучи  на стручниот штаб на Клиперс и ќе работи со центарите. Гарнет има 40 години, а...