Вести

Заза и Евра пак ќе играат во ист клуб?
0

Заза и Евра пак ќе играат во ист клуб?

January 10th, 2017 | by Dare Smilanov
Јувентус прави промени во тимот, веќе многу измени се најавени. Заза летото отиде на позајмица во Вест Хем, но после 6 месеци...