Вести

Официјално: Стигна новото засилување на Интер!
0

Официјално: Стигна новото засилување на Интер!

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Интер пред неколку денови објави дека во јануари сигурно ќе донесат неколку засилувања, а првото стигна денес. Интер на...