Останато

Рели Дакар: Петерхансел и Сандерленд пред победи во Дакар
0

Рели Дакар: Петерхансел и Сандерленд пред победи во Дакар

January 14th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Себастијан Лоеб стигна до 4-та победа по етапи во Дакар, триумфот во 11-та етапа и продолжување на притисокот врз лидерот...
Рели Дакар: Откажана е 9-та етапа
0

Рели Дакар: Откажана е 9-та етапа

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Организаторите на Дакар ја откажаа 9-та етапа која беше планирана да се вози од Салта до Чилесит во среда. Етапата долга скоро...
Рели Дакар: Лоеб пред Петерхансел
0

Рели Дакар: Лоеб пред Петерхансел

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Возачот на Пежо, Себастијан Лоеб победи на 8-та етапа во Дакар, возена од Боливија до Аргентина и така го превзема водството во...
Продолжува лошото време: Изменета и 8-та етапа во Рели Дакар
0

Продолжува лошото време: Изменета и 8-та етапа во Рели Дакар

January 10th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Организаторите на Дакар ја сменија и 8-та етапа поради лошите временски услови. Учесниците во вторник ќе возат од Ујунија во...
Рели Дакар: Петерхансел победи на 3-та етапа
0

Рели Дакар: Петерхансел победи на 3-та етапа

January 5th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Стефан Петерхансел победи во 3-та етапа во Рели Дакар, која помина во доминација на Пежо. Второ и трето место ги освоија Карлос...
Рели Дакар: Лоеб победник во втората етапа
0

Рели Дакар: Лоеб победник во втората етапа

January 4th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Себастијан Лоеб е победник во втората етапа од рели Дакар кое вчера се возеше од Ресистенција до Дем Мигел во должина од 812 км...
Завршен првиот ден во Рели Дакар: Себастијан Лоеб на 6-та позиција
0

Завршен првиот ден во Рели Дакар: Себастијан Лоеб на 6-та позиција

January 3rd, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Учесниците во 12 етапи ќе поминат повеќе од 9.000 км низ Парагвај, Аргентина и Боливија. Првиот ден по 454 км од престолнината на...