Останато

Цел свет му се смее: Смешен пад на Тајсон Фјури
0

Цел свет му се смее: Смешен пад на Тајсон Фјури

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Поранешниот шампион во тешка категорија, Тајсон Фјури го насмеа цел свет. Овој пат не станува збор за некој статус на...
Фјури во борба за ВБО наслов?
0

Фјури во борба за ВБО наслов?

December 31st, 2016 | by Dejan Cvetkovski
Share Хју Фјури, роднината на Тајсон Фјури, е кандидат за предизвикувач за ВБО титулата која ја има Џозеф Паркер. Хју, како и...
Тајсон Фјури се враќа во спектакуларен натпревар
0

Тајсон Фјури се враќа во спектакуларен натпревар

December 28th, 2016 | by Dejan Cvetkovski
Share Враќањето на ирскиот борец, Тајсон Фјури во рингот би требало да се случи во 2017 година. Овој контроверзен борец поради...
Го заборавивте ли Тајсон Фјури?
0

Го заборавивте ли Тајсон Фјури?

December 12th, 2016 | by Dejan Cvetkovski
Share Тајсон Фјури неодамна објави крај на боксерската кариера. Човекот кој прв, по повеќе од деценија, успеа да го победи...