Останато

Хансдотер победи на слаломот во Флахау
0

Хансдотер победи на слаломот во Флахау

January 10th, 2017 | by stefan
Share Шведската скијачка, Фрида Хансдотер славеше денес во слаломот кој се одржа во австрискиот Флахау. Хансдотер славеше...