Вести

Фалкао на крајот на кариерата доживеа срам од „играчи од улица“!
0

Фалкао на крајот на кариерата доживеа срам од „играчи од улица“!

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Фалкао е еден од најголемите футсал играчите на сите времиња, а иако пред неколку недели објави дека ја завршува...