Тенис

Имаме нова шампионка во Австралија – Конта го освои Сиднеј!
0

Имаме нова шампионка во Австралија – Конта го освои Сиднеј!

January 13th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Конта го освои ВТА турнирот во Сиднеј. Таа во финалето беше подобра од Радванска со 6:4 и 6:2. Тоа беше нејзина втора титула во...
ВТА Сиднеј: Радванска против Конта во финалето!
0

ВТА Сиднеј: Радванска против Конта во финалето!

January 12th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Денес на програмата од ВТА турнирот во Сиднеј се одиграа 2 натпревари. Во првиот натпревар Радванска без поголеми...
ВТА Сиднеј: Возниацки елиминирана, Конта лесно до ½-финале!
0

ВТА Сиднеј: Возниацки елиминирана, Конта лесно до ½-финале!

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Денес беа одиграни 4 натпревари на ВТА турнирот во Сиднеј од ¼-финалето. Во првиот натпревар кој се одигра, Стрицова беше...
ВТА Сиднеј: Цибулкова и Конта сигурни во 1-во коло
0

ВТА Сиднеј: Цибулкова и Конта сигурни во 1-во коло

January 9th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Возбудувања немаше многу во натпреварите во 1-то коло во Сиднеј. Третата и 6-та носителка Цибулкова и Конта изборија второ...