Светско првенство

ФИФА потврди – Ќе има видео технологија на СП во Русија!
0

ФИФА потврди – Ќе има видео технологија на СП во Русија!

April 27th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share На СП во Русија во 2018-та година судиите ќе имаат помош од видео технологијата. Инфантино, претседателот на ФИФА, изјави...
„Не е поради пари!“
0

„Не е поради пари!“

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Претседателот на ФИФА, Инфатино застана во одлуката СП од 2026 година да се прошири на 48 репрезентации наместо на...
ФИФА профитира од проширување на СП на 48 тимови
0

ФИФА профитира од проширување на СП на 48 тимови

January 7th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Претседателот на ФИФА, Инфантино со своите соработници вредно работи на идеите СП да се игра во нов формат. По се изгледа...
Инфантино тргна во реализација на проектот: Од 2026 година 40 учесници на Светско првенство
0

Инфантино тргна во реализација на проектот: Од 2026 година 40 учесници на Светско првенство

September 7th, 2016 | by pance
Share Новиот претседател на ФИФА Џани Инфантино пополека ги започнува реформите кои ги наведуваше при истакнувањето на...