Вести

Американецот на радарот на Барселона
0

Американецот на радарот на Барселона

January 11th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Многу европски гиганти во свои редови би сакале да го видат Трабзонспорт, Џулијан Рајт. Меѓу нив е и Барселона која оваа...