Вести

Арсенал ќе заработи 14 милиони фунти од продавање на играч?
0

Арсенал ќе заработи 14 милиони фунти од продавање на играч?

January 11th, 2017 | by Dare Smilanov
Share Според медиумите ширум светот, Арсенал наредната сезона ќе остане без Војчек Шчесни. Голманот од Полска кој оваа сезона...
После 2 успешни позајмици, конечно го откупуваат: Рома го донесува голманот на Арсенал
0

После 2 успешни позајмици, конечно го откупуваат: Рома го донесува голманот на Арсенал

January 10th, 2017 | by Dejan Cvetkovski
Share Полскиот голман Војчек Шчесни најверојатно ќе остане во Рома и по оваа сезона. Шчесни веќе втора сезона е на позајмица во...
„Благодарам на Рома што ме врати“
0

„Благодарам на Рома што ме врати“

August 14th, 2016 | by pance
Share Војчек Шчесни е благодарен што и  наредната сезона ќе ја помине во Рома, и се надева дека Волчицата ќе може да се вклучи во...