Одложен летот на Борусија Дортмунд за Лондон поради…

Летот на релација Дортмунд- Лондон со кој требаше да се возат играчите на Борусија Дортмунд беше одложен поради бизарна причина.

Двајца од играчите на „Милионерите“ ги заборавиле своите пасоши, па летот морал да биде презакажан додека тие не ги добијат патните исправи на аеродромот.

Џејдон Санчо кој игра во неверојатна форма оваа сезона бил едниот играч кој го заборавил пасошот, додека втор кој го заборавил својот пасош бил играчот од одбраната, Абду Диало.Sancho returned home to pick up his passport after he and Abdou Diallo forgot to bring them

Advertisements