Шокантно видео: Сопругата на Махрез ја разбесни Англија со своето однесување (Видео)

Сопругата на фудбалерот на Манчестер Сити, Рита Махрез се возеше на пританските улици, но ништо не би било толку страшно да не ги кренеше нозете на километражата и притоа да се снима, а видеото да го објави на социјалните мрежи.

Многумина веднаш го осудија ваквото однесување на Рита која во неколку наврати со своето однесување го има привлечено вниманието на јавноста со контроверзни изјави.

Рита Махрез поради ваквата објава би можела да се најде во проблеми и да заработи соодветна казна од властите во Велика Британија.