Франческо Тоти уште ја има магијата во своите нозе (ВИДЕО)

Легендерниот Франческо Тоти пред три години ја заврши кариерата, но покажа дека магијата и понатаму е во неговите нозе.

Тоти по завршувањето на кариерата беше директор во Рома, но минатата година одлучи да го напушти римскиот клуб и да сврти нова страница во животот.

Моментално работи на тоа да ја развие својата менаџерска кариера, но уште има време за фудбал.

Тоти учествувал на еден турнир во Рим, а еден од навивачите го сними неговиот фантастичен гол од слободен удар.