Немаше среќа БиХ: Македонија и по трет пат подобра!

0

И во третиот пријателски натпревар во Скопје, Македонија беше подобра од Бих со 32:30.

За разлика од претходните 2 натпревари, Македонија имаше потешка работа овој пат, затоа што во 59-та минута резултатот беше 30:30.

Најдобар играч на натпреварот беше Кире Лазаров со 11 голови.

Share.