„Не ме загрижува ГН Англија, туку Силверстоун“

0

Берни Еклстон даде коментар на вестите дека Силверстоун ќе се откаже од ГН на Англија.

„Не ме загрижува ГН Англија, туку Силверстоун. Тие имаат одлични навивачи, сигурно нема да ја изгубат Ф1.“

Еклстон би сакал трката да остане на истото место.

„Не сакаме да го изгубиме Силверстоун. Ќе зборуваме со луѓето од таму и ќе видиме што е проблемот, па ако можеме ќе го решиме. Ако не можеме, постојат многу други опции во Англија.“

Share.