Арсиќ, Штербик и Борозан во конкуренција за индивидуални награди во СЕХА

0

Иако во моментов има пауза во СЕХА, се сумираат резултатите и се одбираат најдобрите моменти.

А овие работи не можат да поминат без да нема ракометари на Вардар и Металург.

Арпад Штербик и Вуко Борозан од Вардар се најдоа на листата на најдобрите во своите категории. Исто така имаше место и за голманот на Металург, Дарко Арсиќ.

 

Погледнете ги најдобрите одбрани во декември

 

Адам Борбели – Извиѓач
Арпад Штербик – Вардар
Матевж Скок – ППД Загреб
Грегор Лоргер – Нексе
Дарко Арсиќ – Металург

 

Погледнете ги најдобрите погодоци

 

Гашпер Маргуч – Веспрем
Ловро Јотиќ – ППД загреб
Вуко Борозан – Вардар
Дамир халилковиќ – Нексе
Блаж Јанц – Целје

Share.