Арсенал врати играч од позајмица!

0

Екипата на Арсенал денеска ја прекина позајмицата на Џон Торал кој играше во Гранада.

Тој има 21 година, во Арсенал пристигна во 2011 а инаку потекнува од школата на Барселона.

Беше на позајмица во неколку клубови, па стекна некакво искуство и Венгер реши да го врати со цел да помогне во играта додека Казорла е повреден, а Елнени оди на купот на нации во Африка.

 

Share.