Бомба во Британија! Тери заминува од Челси, не и од Премиер Лигата?

0

Бомба ни пристигнува од Англија, Џон Тери е на мета на Бурнмут!

Наводно, Бурнмут ќе се обиде да го доведе Џон Тери на позајмица до крајот на сезоната, а интересно е што токму Челси во текот на оваа недела го врати Аке од позајмица во Бурнмут.

Тоа е причина дека Челси може да го пушти Тери да игра во Бурнмут до крај на оваа сезона.

Па овој трансфер и не би излегол толку лош. Тери конечно ќе добие минутажа, Бурнмут ќе најде замена за Аке, а Челси нема да го чува капитенот на клупа.

Share.