Ибрахимовиќ ја предвидува иднината: Фантастична фотографија!

0

Шведскиот напаѓач Златан Ибрахимовиќ на својот Инстаграм профил објави интересна фотографија.

Ибра ја објави на Инстаграм сликата на која се гледа неговиот портрет, но во кралска облека.

Карл XVII Густав“, а тоа би требало да значи дека Ибра се гледа како наредниот шведски крал бидјеќи е на таа позиција од 1973 година.

Само неколку денови претходно Ибра за сопругата за Божиќ и подари своја фотографија.

Share.