Дали би можел некој да и одолее: Навива за Реал и сонува да спие со „Кралевите“

0

Благодарение на одличните игри на Реал во оваа сезона, Мирта имаше причини за славење, а за секоја победа објавуваше по една разголена слика.

Секако, Мирта не сака многу облека на себе. Во често на победите на Реал таа објави многу фотографии.

Мирта одлучи да не почасти со своите најдобри фотографии за крајот на 2016 и почетокот на 2017.

Share.