Хит на друштвените мрежи: Ваков нокаут сеуште не е виден!

0

Борбата помеѓу Луис Раул Алварез и Мартин Жорж на „Фајт Тајм 34“ привлече големо внимание.

Алварез го заби лицето на противникот во подот, по што со неколку удари во главата ја заврши борбата.

Судијата немаше друг избор туку мораше да го прекине натпреварот.

Share.