Каков дочек за Португалците: Роналдо и друштвото на ова не се надеваа

0

Денеска за Португалците Лисабон е центар на светот, на дочекот во Лисабон имаше повеќе од милион луѓе.

Португалците денеска од Франциај стигнаа во својата држава, а атмосферата која ги дочека таму е навистина неверојатна.

Share.