Објавени се најубавите голови на секоја селекција, Украинци извинете

0

Популарната Копа 90 објави интересно видео со најубавите голови од репрезентациите кои погодуваа на Евро.

Имено сите селекции освен Украинците постигнаа гол, па така описот на видеото гласи

„Најдобар гол на секоја селекција на Евро, Украинци извинете“.

Share.