Мекларен го раскинува договорот со Хонда?

0

Скај Спорт ни пренесува дека Мекларен одлуката за раскинување на договорот со Хонда би можел да ја соопшти уште оваа недела.

Не е познато кој ќе биде новиот партнет, но Скај Спорт дознава дека Алонсо и наредната година останува овде.

Ни Алонсо ни Вандорд не ја завршија вчерашната трка во Монца, со тоа Мекларен не е задоволен од исходот.

Зек Браун вели дека неговиот тим мора да напредува а не да оди назад. Воопшто не е задоволен од тоа во Монца.

 

Share.