Тодоров повеќе не е тренер на МЗТ

0

Заврши тренерската авантура на Александар Тодоров во МЗТ Скопје откако управата на клубот ја прифати неговата оставка по натпреварот со Работнички.

Од клубот и покрај напорите да го задржат на крајот му се заблагодарија за се што стори во досегашниот тек со МЗТ Скопје.

Со оглед дека станува збор за клупска легенда челните лица на чело со Грнчаров на Ацо Тодоров му понудија друга функција во клубот која дополнително ќе биде договорена.

Share.