Јувентус си осигура два фудбалери за наредната сезона

0

Андреа Барзаљи и Киелини се на прагот за потпишување нов договор со Јувентус

Според италијанските медиуми, двајцата искусни стопери на лето остануваат без договори, но ниту еден од нив нема намера да го напушти Торино.

Меидуми пишуваат дека нови договори ќе бидат потпишани во наредните денови и истите официјално ќе бидат претставени.

Share.