Се огласија навивачите на Реал. Еве што мислат за доаѓањето на Нејмар

0

Нејмар често се доведува во врска со Реал Мадрид, дали ќе дојде до овој трансфер?

ПСЖ постави цена за Нејмар и не е воопшто ниска, 400 милиони евра. Може ли некој ова да го исплати. Тешко, но доколку некој може тоа е Реал Мадрид.

Често пати се појавува шпекулацијата дека Реал Мадрид би можел да направи „бомба“ на фудбалскиот пазар и да постави нов рекорд кога се во прашање трансферите. Ќе видиме дали ќе бидат спремни ова лето.

Занимлива беше анкетата која ја направи шпанскиот „АС“, прашањето бешe:

„Дали сте за доаѓање на Нејмар во Реал Мадрид?“

На прашањето одговорот бил следен:

НЕ – одговориле 59,73%, односно 57.784 учесници

ДА – одговориле 40,27%, односно 38.966 читатели.

Share.