Иско е погрешно разбран: Каква е неговата иднина во Мадрид!?

0

Иско е погрешно разбран во Реал Мадрид. Поранешниот играч и покрај тоа што беше важен играч во победите во минатата година за Реал, тој не е целосно разбран.

Него го почитуваат навивачите кои не ја разбираат неговата ситуација, но Зидан не му даде доверба и тоа има ефект на игрите на Реал.

Сега го обвинуваат дека тој е виновен за се што се случува во Реал и за слабите резултати, но вистината е сосема поинаква.

Share.