Бенатија го потчукна Пепе, а Португалецот падна како да го погодиле со – снајпер (ВИДЕО)

Сите ги знаеме „специјалните“ моменти на Пепе во неговата кариера и тешко е да се одбере за најсмешен потег, а последниов дефинитивно ќе ве насмее, а можеби некои и ќе ги налути.

На Мундијалот има ВАР-систем, па речиси ништо не може да се случи на теренот, а тоа судиите да не можат да го видат, но и покрај тоа Пепе направи глупост.

Бенатија го потчукна по рамото за да му каже нешто, а Пепе во свој стил падна како да го погодиле со – снајпер.

Секако, овој потег предизвика голем број коментари на социјалните мрежи.

Advertisements