Навивачите на Рома грмеа на тренигот: Гајле ни е за Роналдо, ние го имаме Џеко-Гол

Тимот на Рома вчера официјално ги започна припремите за новата сезона, а меѓу Римјаните уште на првиот тренинг се почуствува огромен ентузијазам.

На првиот тренинг се појавија голем број на навивачи и ги бодреа и охрабруваа своите миленици пред новата сезона, а очигледно не ги загрижува спректакуларното засилување на Јувентус, бидејќи Волчицата го има Един Џеко во нападот.

Навивачите на Рома во еден глас запеаа: „Гајле ни е нас за Роналдо, ние го имаме Џеко-гол“.

Advertisements