„Види Шиме, онаа десно вчера ме масираше“

Занимливо видео се појави на интернет, каде што Ловрен и Врсаљко говорат на прес конверенција пред натпревар за време на Светското првенство во Русија.

И не би било толку занимливо доколку Ловрен не му говори на Шиме Врсаљко за девојка кога го масирала.

„Онаа таму десно, вчера ме масираше“, му рече Ловрен на Врсаљко, додека Шиме направи се за да се воздржи.

Погледнете го видеото во продолжение.

Advertisements