„ЕСПН“: Сан Антонио и Торонто прават пеколна размена со своите ѕвезди!

Познатиот новинар Адријан Војнаровски пишува дека Торонто рапторс се блиску до договор со Кави Ленард од Сан Антонио.

Веќе со недели се шпекулира каде ќе ја продолжи кариерата Ленард, а очигледно драмата добива свој епилог.

Екипата од Торонто е подготвена како замена за Ленард во Сан Антонио да ја прати својата прва ѕвезда Демар Дерозан.

Advertisements