Предлог типови 20.08.2018

типови

Кладење.мк е најдобриот специјализиран сајт во Македонија кој нуди совети за обложување, предлог тиови и најразлични други содржини поврзани со обложувањето.

Нашиот портал секојдневно ќе ви нуди дел од содржините на Кладење.мк со цел да ги задоволи апетитите на љубителите на обложувањето.

Тимот на Кладење.мк секојдневно нуди неколку предлог типови поткрепени со добра анализа, а иситите ќе бидете во можност да ги најдете и на нашиот портал.

Ова се типовите за денес:

Аталанта – Фросиноне – 1 @ 1.38

Кристал Палас – Ливерпул – 2 @ 1.50

Advertisements