Јапонците ги „избркаа“ кошаркарите од Азиските Игри поради бизарна причина!

Во Џакарта, Индонезија се одржуваат Азиските игри, а на нив се случи еден секс-скандал со Јапонците.

Селекторот на Јапонија, Јасухиро Јамашита, реши да испрати дома четири кошаркари поради големиот скандал.

Кошаркарите решиле да запознаат девојки, па на крајот донеле проститутки во хотелот каде што престојувале и со тоа ја посрамотиле државата, па Јамашита мораше да преземе строги мерки.

„Ова е срам за нас. Се извинувам поради нашите кошаркари. Четири играчи побарале девојки, а потоа дошле во хотелот со проститутки“, кажа Јамашита

Advertisements