Екстра тикети од Coinbet24: Зголемени коефициенти за 20% (06.09.2018)

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикети“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

коефициентtarget=”_blank” rel=”noopener”>Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложобложувалниции“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

За денес, во категоријата „Екстра тикети“, Coinbet24 ни претставува два тикети, но со одлични коефициент.

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24

Advertisements